Новини

наші новини такі свіжі, як пиріжки з духовки бабусі

Останні новини

#доповідь
Виконавче резюме “Міф про безпечне сміттєспалювання”
Короткий варіант посібнику "Міф про безпечне сміттєспалювання" на 3 сторінки. Тут коротко описана проблема, основні міфи та рекомендації для представників влади, інвесторів, бізнесу та громадських активістів. 
#доповідь
Міф про безпечне сміттєспалювання
Посібник "Міф про безпечне сміттєспалювання": коротко і простою мовою про існуючі технології, міфи та альтернативи спалюванню, а також історії НЕуспіху заводів в Європі
#доповідь
Пластик і клімат. Який зв’язок?
Документ містить рекомендації для політиків, громадських активістів та інших зацікавлених сторін, щоб допомогти зупинити збільшення викидів вуглецю від пластику.
Супермаркет (без) пластику
Дослідження зусиль українських супермаркетів по зменшенню забруднення пластиком на основі даних, зібраних у 2021 році, а також рекомендації для супермаркетів, влади та споживачів.
Запустили освітній курс
Наша команда почала викладати 3-місячий освітній курс для співробітників іноземної компанії з Україні, Казахстану, Азербайджану, Білорусі та Узбекистану про сучасні екологічні проблеми та що кожен з нас може зробити для їх вирішення.
#доповідь
Відмова від одноразового використання
Посібник окреслює ключові елементи Директиви щодо пластику одноразового використання ЄС та надає державним органам, які ухвалюють рішення, рекомендації щодо впровадження запропонованих порад.
результати #brandaudit2020
За результатами всесвітньої акції Бренд-аудит, що проходила в Україні в 14 містах, Coca-Cola, PepsiCo та Nestlé вже 3-й рік поспіль визнано найбільшими забруднювачами пластиком у світі.
#доповідь
Багаторазове паковання проти одноразового паковання
У дослідженні здійснено порівняння впливу багаторазового та одноразового паковання на довкілля, а також проаналізовано, за яких умов багаторазове паковання є найбільш екологічним варіантом.
#доповідь
Пластик і здоров’я
У звіті подано детальний огляд наслідків для здоров’я людей та довкілля, зумовлених впливом пластику, на кожному етапі його життєвого циклу - від видобутку та виготовлення до використання та викидання.
Посібник з Кругового дизайну
Маємо радість поділитися першим в Україні посібником «Основи кругового дизайну», в якому ми зібрали інформацію про лінійну та кругову економіку, стратегії кругового дизайну, кругові бізнес-моделі та існуючі кейси кругових бізнесів.